Shërbime shpedicionit
Posted on: May 3, 2017, by : liridonshala_dp0wui62

Agjencioni Doganor Graniti group ofron shërbime shpedicioni në të gjitha pikat doganore në Kosovë, agjencioni yne është ndërtuar për t’ju zgjidhur pune efikase gjat procesit të komplikuar doganor dhe ofruar shërbime konsulente rreth përgatitjes suaj për importimin e mallrave dhe automjeteve tuaja konform rregullave dhe ligjeve në fuqi.

Shërbimet tona mund ti gjeni në:

1. Terminali Doganor Prishtinë
2. Terminali Doganor Prizren
3. Terminali Doganor Hani i Elezit
4. Terminali Doganor Vërmicë

Klientve tane ju ofrojm këshilla dhe përcjellje te vazhdueshme nga momenti i porositjes se mallit apo automjeteve deri tek përcjellja në pikat doganore në Kosovë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.