Agjencioni Doganor Graniti group ofron shërbime shpedicioni në të gjitha pikat doganore në Kosovë, agjencioni yne është ndërtuar për t’ju zgjidhur pune efikase gjat procesit të komplikuar doganor dhe ofruar shërbime konsulente rreth përgatitjes suaj për importimin e mallrave dhe automjeteve tuaja konform rregullave dhe ligjeve në fuqi. Shërbimet tona mund ti gjeni në: 1. […]